Sukelluskokeilu

Sukelluskokeilu eli introsukellus on hyvä tapa tutustua turvallisesti vedenalaiseen maailmaan asiantuntevan kouluttajan opastuksella. Introlla pääset sukeltamaan uima-altaassa paineilmalaitteilla sukelluskouluttajan valvonnassa. Ennen sukellusta käyt kouluttajan kanssa läpi lyhyen teoriaosuuden, jossa opit tärkeimmät turvallisuuteen ja merkinantoihin liittyvät asiat.

Laitesukelluskokeiluun voivat osallistua kaikki vähintään 12 vuotta täyttäneet lajista kiinnostuneet henkilöt, jotka ovat uimataitoisia ja joilla on normaali terveys. Sukellukselle voit tulla yksin, kaverin kanssa tai vaikka työporukalla. Introsukellukselle tarvitset mukaan vain uimapuvun ja pyyhkeen -sukellusvarusteet saat  käyttöösi järjestäjältä.

Laitesukelluskokeilut järjestetään pääsääntöisesti seuran hallivuoroilla (Tampereen Untikeskus), hinta on 50 € / hlö.

HUOM! Laitesukelluskokeilu ei anna valmiuksia itsenäiseen laitesukelluksen harrastamiseen eikä johda kortitukseen.

Toivotttavasti innostut lajista ja näemme sinut seuramme aktiivijäsenenä tulevaisuudessa!

Ennen laitesukelluskokeilua saat käyttöösi Sukeltajaliiton Sukelluskokeilu-materiaalin Dyykki-oppimisympäristössä.

Sukelluskokeiluja järjestetään taas 11/2023 alkaen. Ilmoittautumisen oheisella lomakkeella.

 

Ilmoittautuminen laitesukelluskokeiluun

TÄYTÄ AINA JOKAISESTA KOKEILUUN TULIJASTA OMA LOMAKE. JOS SAMALLA LOMAKKEELLA YRITTÄÄ ILMOITTAUTUA  USEAMPI, EI PAIKAA VÄLTTÄMÄTTÄ OLE KUIN YHDELLE. Jos kokeilu täyttyy kesken kaiken, ota yhteys jyrki.lahde  gmail.com 

Laitesukelluskokeiluja pyritään pääsääntöisesti järjestämään joka kuukausi, joko lauantai- tai sunnuntaiaamuna klo 07:30-10. Tarkka päivä sovitaan vastuukouluttajan kanssa jos se on vielä ilmoittautumishetkellä avoinna.

Jos teitä on isompi ryhmä, ota yhteys koulutusvastaava Jyrki Lähteeseen, jottei kokeilu tule täyteen kesken ilmoittautumisien.

Myös muina ajankohtina on mahdolisuus järjestää laitesukelluskokeilu, esimerkiksi ryhmille. Näistä sovitaan erikseen. Jätä tällöin päivämäärä tyhjäksi ja merkitse toiveesi kohtaan "Lisätietoja"

Kokosi kysytään, jotta osaamme varata sinulle sopivat varusteet.

Tarvitset laitesukelluskokeiluun mukaan uimahousut, pyyhkeen ja puhtaan T-paidan (voi pitää tasapainotusliivin alla sukeltaessa). Seura toimittaa räpylät, maskin ja sukelluslaitteen. Tutustu etukäteen oheisiin ohjeisiin ja täytä terveysselvityslomake. Maksuohjeet saat sähköpostissa. Voit olla suoraan yhteydessä vastuukouluttajaasi tarvittaessa, yhteystiedot löydät kouluttajat-sivulta

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.