Kalenteri 2019

Viikkosukellukset antavat mahdollisuuden turvalliseen sukeltamiseen mukavassa seurassa. Viikkosukelluksilla on aina nimetty sukellusvanhin, joka vastaa sukellustapahtuman sujuvuudesta ja turvallisuudesta. Viikkosukelluksille ovat tervetulleita kaikki sukeltajat luokitukseen tai kokemukseen katsomatta. Viikkosukellukset ovat oivallinen paikka "sen oman" sukellusparin löytämiseen. 

 

Laitesukellusjaos järjestää viikkosukelluksia kesäkaudella lähes joka viikko. Viikkosukellukset alkavat normaalisti touko-kesäkuun vaihteessa ja viimeiset sukelletaan syys-lokakuussa. Osalla viikkosukelluksista on erityisiä teemoja kuten suunnistus, poijun ampuminen, venesukellus tai vaikkapa vedenalainen rakentaminen. 

Viikkosukelluksia järjestetään lähikohteiden, Kaukajärven ja Näsijärven, lisäksi myös kauemmissa kohteissa kuten Kaatialassa tai Talviaisten Ruutanalammella. 

 

Miten mukaan? Viikkosukelluksista tietotetaan seuran sähköpostilistalla sekä kotisivujen 'Viikkosukellukset' -taulukossa. Toiveita viikkosukelluskohteista voit esittää jaoksen vetäjille.

Huom! Seuran jäsenenä saat lainata veloituksetta seuran laitepakettia viikkosukellukselle, Nokian Urheilusukeltajien järjestämille sukelluksille laitepaketin lainaus voi olla mahdollista kun asiasta sovitaan seuramme kouluttajan kanssa!