Diversnight

Diversnight on kansainvälinen yösukellustapahtuma, jossa pyrkimyksenä on saada mahdollisimman suuri määrä sukelluksen harrastajia veden alle yhdellä ja samalla kellonlyömällä ympäri pallon.

Tampereen seudun urheilusukellusseurat ovat jo useana vuonna järjestäneet yhteisen Diversnight-tapahtuman.

 

Vuoden 2018 Diversnight-tapahtuman ajankohta oli lauantai 3.11. ja paikka Rauhaniemen uimaranta. Liity ihmeessä myös kansainväliseen FB-ryhmään. Tampereen tapahtuman FB-tapahtuma on täällä. Tapahtuman veteenmenon kellonaika on tietysti 20:18.

Tapahtumaan osallistuaksesi sinulla tulee olla olla pimeäsukelluskoulutus / kokemus (vähintään P2 -kortti tai vastaava), oma sukellusvalaisin sekä muu asianmukainen sukellusvarustus. Paikalle on tulossa myös kouluttajia, joiden kanssa on mahdollista päästä veteen, vaikkei sinulla pimeäsukelluskoulutusta vielä olisikaan. Lisätietoa ja toimintaohjeita tämän suhteen saat kunkin järjestävän seuran sähköpostilistalta tai seuran Diversnight organisoijalta.

Parkkipaikkatilan vähäisyyden takia kannattaa suosia kimppakyytejä.

Tulosta mukaasi oheinen vastuuvapauslomake. Voit tehdä jo ilmoittautumisen ennakkoon oheisella nettilomakkeella, mutta paikan päällä ilmoittautuminen toimii tänäkin vuonna hyvin.

 

Lisätietoja  Diversnightista tapahtuman kotisivuilta.

Stay tuned! 

Diversnight 2009 @ Kaupinoja
Diversnight 2009 @ Kaupinoja
Diversnight 2009 @ Kaupinoja

Diversnight 2018 ilmoittautumislomake

Voit täyttää tämän lomakkeen jo ennakkoon ja näin helpottaa järjestäjien työtä. Voit myös ilmoittautua paikan päällä. Tulosta ja täytä joka tapauksessa vastuuvapauslomake johon on linkki sivun vasemmalla palstalla.

Veteen meno on tasan klo 20:18, eli ole ajoissa paikalla.

Olen tietoinen yösukellukseen liittyvistä riskeistä ja osallistun tähän yösukellukseen omalla vastuullani.

Minulla on tähän sukellukseen vaadittava koulutus ja osaaminen. Vakuutan noudattavani sukelluksen johtajan sääntöjä ja ohjeita.

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.