Diversnight

Diversnight on kansainvälinen yösukellustapahtuma, jossa pyrkimyksenä on saada mahdollisimman suuri määrä sukelluksen harrastajia veden alle yhdellä ja samalla kellonlyömällä ympäri pallon.

Tampereen seudun urheilusukellusseurat ovat jo useana vuonna järjestäneet yhteisen Diversnight-tapahtuman. Tänä vuonna vietetään samalla myös seurojen yhteisiä pikkujouluja.

Vuoden 2019 Diversnight-tapahtuman ajankohta on lauantai 2.11. ja paikka Kaupinoja. Liity ihmeessä myös kansainväliseen FB-ryhmään. Tampereen tapahtuman FB-tapahtuma on täällä. Tapahtuman veteenmenon kellonaika on tietysti 20:19.

Tapahtumaan osallistuaksesi sinulla tulee olla olla pimeäsukelluskoulutus / kokemus (vähintään P2 -kortti tai vastaava), oma sukellusvalaisin sekä muu asianmukainen sukellusvarustus. Paikalle on tulossa myös kouluttajia, joiden kanssa on mahdollista päästä veteen, vaikkei sinulla pimeäsukelluskoulutusta vielä olisikaan. Lisätietoa ja toimintaohjeita tämän suhteen saat kunkin järjestävän seuran sähköpostilistalta tai seuran Diversnight organisoijalta.

Tarjolla hyvää seuraa, saunaa, huvia ja sapuskaa. Ota uikkarit ja pyyhe mukaan. Ota mukaasi myös pikkupaketti (noin 5€), sillä pukki on luvannut poiketa tänäkin vuonna.

Ilmoittautuminen sähköpostilla minna.tammesvirta@elisanet.fi viimeistään sunnuntaina 27.10.2019

Ohjelma;
klo 17:00 Tervetulotoivotukset ja ruokailu
klo 19:00-23.00 sauna lämpimänä
klo 20:19 sukeltajat vedessä, veteenmeno saunan uimaportailta
klo 23:00 tilaisuus päättyy ja tiloista on poistuttava

Parkkipaikoista: Aluksi kaikki autot pitää parkkeerata ns. yläparkkipaikalle, google Mapsissa nimeltään Kaupinojan uimarannan parkkipaikka. Klo 19.00 sukeltajat saavat tuoda autonsa saunan parkkipaikalle, mutta koska saunan takana on vain muutama parkkiruutu, sukeltajat voivat tuoda varusteet autolla rantaan ja ajaa auton takaisin yläparkkipaikalle. HUOM! Älä tuo autoasi saunalle, mikäli et sukella.

Lisätietoja  Diversnightista tapahtuman kotisivuilta.

 

Diversnight 2009 @ Kaupinoja
Diversnight 2009 @ Kaupinoja
Diversnight 2009 @ Kaupinoja