Norpat

    

 

Seuran norppa- eli nuorisojaos aloitti toimintansa vuonna 1992. Alun seitsemästä pojasta ja yhdestä tytöstä norppien määrä on noussut nykyiseen noin 50 nuoreen sukeltajaan.

Ohjattu viikoittainen toiminta on suunnattu yli 7 vuotiaille nuorille. Nuoret on jaettu iän ja taitotason mukaan useampiin ryhmiin, jotka harjoittelevat omien ohjaajiensa kanssa joko lauantaisin tai sunnuntaisin klo 9:00-10:00 Tampereen Uintikeskuksessa. Lisätietoa norppien harjoituksista ja ryhmistä löydät niiden omilta sivuilta: harjoitukset ja ryhmät.

Lisäksi yli 15-vuotiaille nuorille on oma Hylje-ryhmä, jonka kanssa harjoitellaan innokkuuden mukaan useampinakin kertoina viikossa. Norpista on hyvä ponnistaa myös muiden sukelluslajien pariin tai kouluttautua norppaohjaajaksi.

Tule mukaan!

Joka syksy hallikauden alkaessa otetaan mukaan noin 10 uutta polskijaa riippuen siitä kuinka eri ryhmissä on tilaa. Kohtuullinen uimataito (n. 50m) on osallistumisen edellytys, koska toimintamme tapahtuu isossa altaassa. Harrastuksen lomassa uimataito- ja tekniikka hioutuvat varmasti!

Alla olevalla lomakkeella voit ilmoittautua toimintaan. Tällä hetkellä jokaisessa ryhmässä on tilaa!

Ilmoittautumislomake

Mikäli haluat mukaan toimintaan kesken kauden, ota yhteyttä suoraan nuorisojaoksen vetäjään, niin katsotaan onko sopivassa ryhmässä tilaa.

Lisätietoa norppatoiminnasta? Ota yhteys Waltter Toivaan.