Norpat

    

 

Seuran nuorisojaoksen, eli tutummin norppien, toiminta on nuorille tarkoitettua monipuolista ja ympärivuotista sukelluksen harrastamista.

Ohjattu viikoittainen toiminta on suunnattu yli 7 vuotiaille nuorille. Nuoret on jaettu iän ja taitotason mukaan useampiin ryhmiin, jotka harjoittelevat omien ohjaajiensa kanssa joko lauantaisin tai sunnuntaisin klo 9:00-10:00 Tampereen Uintikeskuksessa. Lisätietoa norppien harjoituksista ja ryhmistä löydät niiden omilta sivuilta: harjoitukset ja ryhmät.

Lisäksi yli 15-vuotiaille nuorille on oma Hylje-ryhmä, jonka kanssa harjoitellaan innokkuuden mukaan useampinakin kertoina viikossa. Norpista on hyvä ponnistaa myös muiden sukelluslajien pariin tai kouluttautua vaikka ohjaajaksi.

Tule mukaan sukeltamaan!

Joka syksy ja kevät hallikauden alkaessa otetaan mukaan noin 10 uutta nuorta riippuen siitä kuinka eri ryhmissä on tilaa. Kohtuullinen uimataito (n. 50m) on osallistumisen edellytys, koska toimintamme tapahtuu isossa altaassa. Harrastuksen myötä uimataito- ja tekniikka kehittyvät varmasti!

Alla olevalla lomakkeella voit ilmoittautua mukaan toimintaan. Ilmoittautuminen kevään 2024 ryhmiin on auki. Tällä hetkellä jokaisessa ryhmässä on tilaa!

Ilmoittautumislomake

Mikäli haluat mukaan toimintaan kesken kauden, ota yhteyttä suoraan nuorisojaoksen vetäjään!

Lisätietoa norppatoiminnasta? Ota yhteys Waltter Toivaan.