Viikkosukellukset

Viikkosukellukset antavat mahdollisuuden turvalliseen sukeltamiseen mukavassa seurassa. Viikkosukelluksilla on aina nimetty sukellusvanhin, joka vastaa sukellustapahtuman sujuvuudesta ja turvallisuudesta. Viikkosukelluksille ovat tervetulleita kaikki sukeltajat luokitukseen tai kokemukseen katsomatta. Viikkosukellukset ovat oivallinen paikka "sen oman" sukellusparin löytämiseen. 

 

Laitesukellusjaos järjestää viikkosukelluksia kesäkaudella lähes joka viikko. Viikkosukellukset alkavat normaalisti touko-kesäkuun vaihteessa ja viimeiset sukelletaan syys-lokakuussa. Osalla viikkosukelluksista on erityisiä teemoja kuten suunnistus, poijun ampuminen, venesukellus tai vaikkapa vedenalainen rakentaminen. 

Viikkosukelluksia järjestetään lähikohteiden, Kaukajärven, Näsijärven ja Heramaajärven, lisäksi myös kauemmissa kohteissa kuten Kaatialassa tai Talviaisten Ruutanalammella. 

 

Miten mukaan? Viikkosukelluksista tietotetaan seuran sähköpostilistalla ja FB-ryhmässä. Toiveita viikkosukelluskohteista voit esittää jaoksen vetäjille.

Huom! Seuran jäsenenä saat lainata veloituksetta seuran laitepakettia viikkosukellukselle.