Uppopallo

 

Uppopallo on taktinen ja nopeatempoinen kontaktilaji, jota pelataan uima-altaan pohjassa, noin 4 metrin syvyydessä. Vauhdikkaassa 3D-pelissä on tarkoitus laittaa uppoava pallo allaspäätyjen pohjassa oleviin koreihin. Laji sopii kaiken kokoisille ja ikäisille vedessä viihtyville. Tampereella uppopalloa on mahdollista harrastaa viitenä päivänä viikossa.

TaUrsussa on pelattu uppopalloa vuodesta 1986 alkaen. Seurasta löytyy eritasoisia pelaajia uppopallon aloittaneista uppopallokoululaisista aina maajoukkue tasolle saakka. Seuran uppopalloilijat ovat niittäneet menestystä niin SM-, PM- kuin MM -altaissakin! Myös omaksi ilokseen pelaaville löytyy harjoitusvuoroja.

Jaosto järjestää lisäksi muutakin toimintaa halukkaille, kuten sähly- ja lentopallovuoroja. Järjestämme myös erilaisia tapahtumia sekä osallistumme erilaisiin tempauksiin.

Divari Cup

Uppopallojaoksen suurin vuosittainen tapahtuma on Divari Cup -uppopalloturnaus, joka kerää lähes sata uppopalloilijaa eri puolilta Suomea Tampereelle. Turnaus on järjestetty lähes joka vuosi vuodesta 1991 alkaen.