Täyttöasema

 

Maijala - seuran täyttöasema Kaukajärvellä, Hyllilänkatu 1 B talli 26

Kulkuovi ja nosto-ovi 

Maijalan kulkuovi avataan soittamalla numeroon 04650248071 josta puheluun ei vastata, mutta oven lukko napsahtaa auki ja vihreä merkkivalo syttyy vahvistamaan, että ovi on auki. Viive oven aukipysymisessä on 15 sekuntia. Tänä aikana ovi tulee avata, muuten se sulkeutuu ja numeroon pitää soittaa uudestaan. Kulkuovesta kuljettuaan täyttäjä voi nostaa nosto-oven erillisestä ohjaimesta, josta se myös suljetaan. Nosto-ovessa ei ole erillistä lukitussalpaa tai -salpoja.

Happihäkki

Happihäkin lukko avautuu samalla, kun kulkuoven lukko mikäli asiaosaisella on kulkuoikeus häppihäkkiin. Rele siis avaa lukon lukituksen, mutta lopullinen avaus tehdään vetämällä lukosta roikkuvasta vetimestä alaspäin. Mikäli vetäminen ei tapahdu viiveen keston aikana, pitää numeroon soittaa uudelleen.

Kulkuoikeudet kulkuoveen

Kulkuoikeudet kulkuoveen on annettu jäsenmaksunsa maksaneille, joilla on puhelinnumero syötettynä Liiton jäsenrekisteriin ja jotka ovat saaneet käyttökoulutuksen. Numeron tallentaminen Liiton jäsenrekisteriin on ehdoton edellytys kulkuoikeuden saamiseksi.

Kulkuoikeus happihäkkiin

Happihäkin kulkuoikeudet on annettu niille, jotka ovat maksaneet jäsenmaksunsa ja kuuluvat happirinkiin.

Jäsenien täyttökoulutus ja kulkuoikeuden saaminen

 Edellytyksenä kulkuoikeuden saamiseen kulkuoveen on:

1)   Kalustomaksun maksaminen
2)   Jäsenmaksun maksaminen
3)   Täyttökoulutukseen osallistuminen

Täyttökoulutuksia järjestetään tarpeen mukaan.

Kulkuoikeus maksaa 10 euroa/jäsen. Jatkossa täyttökoulutuksia tullaan järjestämään tarpeen mukaan ja siinä yhteydessä tulee esittää maksu seuran tilille, viestiosaan laitetaan oma nimi ja "Maijalan kulkuoikeus". Koulutuksen antaja kerää nimilistan koulutukseen osallistuneista ja toimittaa sen jollekin niistä henkilöistä, jotka ylläpitävät Maijalan kulkuoikeustietokantaa.

Edellytyksenä happihäkin kulkuoikeuden saamiselle on:

1)   Kalustomaksun maksaminen
2)   Jäsenmaksun maksaminen
3)   Täyttökoulutukseen osallistuminen
4)   Gas Blender-koulutus
5)   Osallistuminen nitrox-täyttöaseman käyttökoulutukseen

 

Nitrox-täyttöaseman täyttökoulutuksia järjestetään tarpeen mukaan ja sellaista voi kysellä seuran Kalusto- ja tilaryhmältä. Osallistuminen nitrox-täyttöaseman käyttökoulutukseen on pakollinen käyttöoikeuden saamiseksi

Salainen numero

Mikäli jäsenellä on salainen numero, hänen pitää näppäillä numeron eteen koodi *31#, jotta järjestelmä tunnistaa sen. Luonnollisesti numero pitää olla syötetynä järjestelmään. Sen voi jättää henkilökohtaisesti, mikäli sitä ei halua tallentaa Liiton rekisteriin.

 

Puhelinnumeron rekisteröintimaksu on 10 €, se maksetaan täyttöaseman käyttökoulutuksen yhteydessä. Täyttökoulutuksista vastaa kalusto- ja tilaryhmä

 

 

PDF-tiedostoOhjeet tietojen tarkistamiseen.pdf (240 kB)
Näin tarkistat tietosi liiton rekisterissä