Kuivapukukurssi

CMAS Dry Suit Diver -kurssin tavoitteena on perehdyttää aloittelevat tai kortitetut laitesukeltajat kuivapukusukeltamisen teoriaan ja käytäntöihin. CMAS Dry Suit Diver -kortitetulla sukeltajalla on tiedot ja taidot, jotka mahdollistavat sukeltajan muuta koulutus- ja kokemustasoa vastaavien sukellusten tekemisen kuivapuvulla.

CMAS Dry Suit Diver -kurssi on tasoltaan perustason taitokoulutus. Kurssin järjestämisessä noudatetaan Sukeltajaliiton kuivapukukurssin järjestämisohjetta, josta löydät myös tarkemmat vaatimukset, harjoitukset ja sisällöt.

Kurssin sisältö

Kurssilla tutustutaan erilaisiin kuiva- ja aluspukuihin sekä pukujen ominaisuuksiin ja opitaan puvun valitsemiseen ja huoltoon liittyviä asioita. Teoriaosuuden jälkeen kurssissa on tauko, jonka aikana oppilaat ehtivät hankkia oman kuivapuvun.

Kurssiin kuuluu 1-2 allasharjoituskertaa, joilla opetellaan kuivapukusukeltamisen erityispiirteitä sekä opetellaan toimimaan kuivapuvun kanssa mahdollisesti syntyvissä ongelmatilanteissa. Avovesisukelluksia on 2.

Palkintona kurssin hyväksytystä suorituksesta saat CMAS Dry Suit Diver -sukeltajakortin

Kurssin hinta

120e, sisältää CMAS Dry Suit Diver -kortin ja käyttöoikeuden koulutusmateriaaliin

Kurssin pääsyvaatimukset

  • CMAS Dry Suit Diver -kurssin osallistujan on oltava vähintään 14 vuotta täyttänyt. Yläikärajaa ei ole. 
  • Voimassaoleva Tampereen Urheiluskeltajat ry:n ja Sukeltajaliiton jäsenyys
  • Joko oppilaana CMAS One Star Diver -kurssilla, jonka yhteydessä järjestetään samaan aikaan myös CMAS Dry Suit Diver -kurssit, tai
  • CMAS One Star Diver -kortti, tai vastaava toisen kansainvälisesti hyväksytyn sukelluskoulutusjärjestön myöntämä, ISO 24801-2 (Autonomous Diver ) -standardin vaatimukset täyttävä kortti. 
  • Lääketieteellinen sukelluskelpoisuus, joka on todettu joko terveysselvityslomakkeella tai sukeltajan lääkärintodistuksella.
  • Huoltajan kirjallinen lupa, mikäli oppilas on alaikäinen

Seuraava kuivapukukurssii pidetään keväällä 2020. Voit ilmoittautua mukaan jo nyt alustavasti - tämä ei sido sinua vielä mihinkään

Alustava ilmoittautuminen kuivapukukurssille keväällä 2020

*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.