Laitesukelluksen jatkokurssi

Laitesukelluksen jatkokurssilla opetellaan lisää laitesukeltamisen tietoja ja taitoja. Jatkokurssin jälkeen osaat huolehtia sukellusparistasi paremmin sekä tiedät miten tehdään turvallinen suoranoususukellus 20–30 m syvyyteen suomalaisissa olosuhteissa. Lisäksi kurssilla käydään läpi esimerkiksi sukellustekniikkaa (nosteenhallinta ja potkutekniikka), pelastamista ja pelastautumista, suunnistusta ja yösukeltamista.

Sukeltajaliiton koulutusohjelman mukainen laitesukelluksen jatkokurssi täyttää kansainvälisesti  CMAS Two Star Diver -koulutusstandardin ja on tasoltaan peruskoulutuslinjan keskitason kurssi. Kurssin läpäisseet saavat CMAS P2-kortin.

Kurssin sisältö

Laitesukelluksen jatkokurssilla perehdytään sukellustekniikan ja -tiedon syventämiseen, sukelluksen suunnitteluun sekä sukellusturvallisuuteen. Laitesukelluksen jatkokurssi antaa sen hyväksytysti suorittaneelle henkilölle valmiudet enintään 30 metrin syvyysalueella sukeltamiseen.

Kurssi koostuu teoriaosuudesta jossa voidaan hyödyntää e-oppimisjärjestelmää, yhdestä luentokerrasta,  allasharjoituskerrasta sekä vähintään neljästä avovesiharjoituksesta. Kurssi tulee suorittaa 12 kk kuluessa sen alkamisesta, muutoin kouluttaja voi edellyttää kertauskoulutusta. Kortituksen minimivaatimus on vähintään 20 kirjattua sukellusta kurssin päättyessä.

Kurssin hinta

Laitesukelluksen jatkokurssin hinta on 220 €.Kurssimateriaalina käytetään Sukeltajaliiton materiaaleja (e-oppimisalusta).

Kurssin pääsyvaatimukset

  • Tampereen Urheilusukeltajat ry:n ja Sukeltajaliitton jäsenyys.
  • Voimassa oleva CMAS One Star Diver-  tai vastaavan tasoinen muun koulutusjärjestelmän kortti.
  • Ikä vähintään 15 vuotta, alle 18-vuotiailta huoltajan kirjallinen suostumus
  • Terveysselvityslomake tai lääkärintodistus.

Seuraava laitesukelluksen jatkokurssi alkaa keväällä 2021

Alustava ilmoittautuminen laitesukelluksen jatkokurssille 2021

 

Kurssi alkaa keväällä 2021. Kurssin vastuukouluttaja on alustavasti Joakim Petersen-Dyggve

Ilmoittautuminen oheisella lomakkeella alustavasti

Teoriamuotoisen koulutuksen pitopaikka on pääsääntöisesti seuran täyttöasema Maijala Hyllilänkadulla , kaikki allasharjoitukset pidetään Tampereen Uintikeskuksessa. Sinun tulee olla Tampereen Urheilusukeltajien jäsen tai rinnakkaisjäsen kurssin alkaessa.Voi

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.