Ensiapukoulutus (DAN) Ilmoittautumislomake alaosassa

Seuran järjestämä ensiapukoulutus perustuu Divers Alert Network Europen (DAN Europe) koulutusohjelmaan. DAN ensiapukoulutus on erityisesti sukeltajille suunnattu ensiapukoulutuspaketti, jossa on huomioitu ensiaputilanteet sukeltajan näkökulmasta. Ensiapukoulutus muodostuu erillisistä kurssimoduuleista. TAURSU tarjoaa mahdollisuuden seuraaviin kolmeen vaihtoehtoon: BLSD (hätensiapu ja sydäniskuri), O2 + ADVO2 (hapenanto ja hapenannon jatkokursssi), neuro.

Kurssit sisältävät teoriaopetusta, runsaasti käytännön taitoharjoituksia ja jokainen yksittäinen kurssi lisäksi kirjallisen teoriakokeen.

Kurssin hyväksytysti suorittanut saa suorittamastaan kurssista kurssitodistuksen ja ensiapukortin. DAN ensiapukorttien voimassaoloaika on kaksi vuotta.

Ensiaputietämys on jokaiselle sukeltajalle hyvä - jopa välttämätön taito.

Kurssien tarkemmat sisällöt ja tiedot löydät https://www.daneurope.org/fi/koulutusohjelmat:

BLSD eli Hätäensiapu ja Defibrillaattorin käyttö, O2 eli Happiensiavun peruskurssi, AdvO2 eli Happiensiavun jatkokurssi ja Neuro

Kurssien hinnat 15.1.2023 alkaen:

DAN BLSD 90,00e Kurssin alkaessa

DAN O2 70,00e Kurssin alkaessa, edellyttää voimassaolevaa BLSD (tai vastaava)

DAN O2 + ADVO2 110,00e Kurssin alkaessa, edellyttää voimassaolevaa BLSD (tai vastaava)

DAN O2 + ADVO2 + NEURO 140,00e Kurssin alkaessa, edellyttää voimassaolevaa BLSD (tai vastaava)

Tampereen urheilusukeltajat ry:n jäsenille tarkoitetut kurssit järjestetään Maijalassa ja ovat tarkoitettu vain seuran jäsenille. 

2023 keväällä Tampereen urheilusukeltajat järjestää ainoastaan seuraavia DAN ensiapukursseja: DAN BLSD, DAN Happiensiavun peruskurssi ja DAN Happiensiavun jatkokurssi. Mikäli olet kiinnostunut jostakin muusta kurssista tai yhdistelmästä, ota yhteyttä Koulutusvastaavaan (merja.elijoki@kotilampi.fi). Kurssien hinnat ovat samat kertaajille ja kursseille ensi kertaa osallistuville.

Ilmoittautuminen ensiapukurssille 2023

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.