Ensiapukoulutus (DAN) Ilmoittautumislomake alaosassa

Seuran järjestämä ensiapukoulutus perustuu Divers Alert Network Europen (DAN Europe) koulutusohjelmaan. DAN ensiapukoulutus on erityisesti sukeltajille suunnattu ensiapukoulutuspaketti, jossa on huomioitu ensiaputilanteet sukeltajan näkökulmasta. Ensiapukoulutus muodostuu erillisistä kurssimoduuleista. Kurssipaketin voi jokainen miettiä omia tarpeitaan vastaavaksi.

Kurssit sisältävät teoriaopetusta, runsaasti käytännön taitoharjoituksia ja jokainen yksittäinen kurssi lisäksi kirjallisen teoriakokeen.

Kurssin hyväksytysti suorittanut saa suorittamastaan kurssista kurssitodistuksen ja ensiapukortin. DAN ensiapukorttien voimassaoloaika on kaksi vuotta. Suoritetun kurssin ensiaputiedot ja -taidot voi päivittää osallistumalla päivityskurssille. Päivityskurssin hyväksytysti suorittanut saa uuden ensiapukortin.

Ensiaputietämys on jokaiselle sukeltajalle hyvä - jopa välttämätön taito.

Tampereen urheilusukeltajat ry:n jäsenille tarkoitetut kurssit järjestetään Maijalassa. Covid-19 rajoitusten vuoksi tarjonta on rajattua, tarkempi aikataulu ilmoitetaan myöhemmin. Varsinkin päivityskursseista tulee tarjolle yhdistelmiä. Lisätietoja kjaaltonen@gmail.com (Kati, jatkokurssien koulutusvastaava)

 

Ilmoittautuminen ensiapukurssille

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.