Sukellusonnettomuuksien happiensiapukurssi

DAN Sukellusonnettomuuksien happiensiapukurssi (DAN Oxygen First Aid for Scuba Diving Injuries) antaa peruskoulutuksen mahdollisien sukellukseen liittyvien tapaturmien tunnistamiseen ja hallintaan käyttäen ensiapuhappea.

Kurssin sisältö

Kurssin kesto on 4 - 5 tuntia (riippuen osallistujamäärästä) sisältäen teoriaosuuden, runsaasti käytännön taitoharjoituksia sekä kirjallisen teoriakokeen. Kurssin aikana opit mm.:

  • tunnistamaan sukellusvammat
  • hapenannon edut
  • kokoamaan hapenantolaitteen käyttövalmiiksi
  • hapen nopean ja tehokkaan käytön sukellusonnettomuuksissa

Kurssin ennakkovaatimus

Voimassa oleva hätäensiapukortti (esim. DAN Hätäensiapukortti).

Kurssin hinta

Kurssin hinta on x €. Kurssin hintaan sisältyy oppimateriaali, varaajapussimaski ja kortitus. Oma elvytysmaski oltava mukana kurssille tultaessa.

Kortin voimassaoloaika

DAN Sukellusonnettomuuksien happiensiapukortti on voimassa 24 kk kurssin suorittamisesta.

Taitojen kertaus ja kortin uusinta

DAN suosittelee kurssilla opittujen tietojen ja taitojen kertaamista vähintään kahden vuoden välein. Mikäli DAN Sukellusonnettomuuksien happiensiapukortti on vanhentunut tai on menossa vanhaksi, voi ensiaputiedot ja -taidot päivittää osallistumalla DAN Sukellusonnettomuuksien happiensiapukurssin päivityskurssille tai suorittamalla kurssi uudestaan. Kortin uusimisen hinta on x €. Oma elvytys- ja varaajapussimaski on oltava mukana päivityskurssille tultaessa.

Kenelle kurssi sopii?

Kaikille sukeltajille. Kurssi käy Sukeltajaliiton sukellusturvallisuuskurssille vaadittavaksi ensiapukurssiksi.

Seuraava DAN Sukellusonnettomuuksien happiensiapukurssi: 
Combokurssina Hätäensiapukurssin kanssa niin ensikertalaisillekin kuin kertaajillekin alkuvuodesta 2022. Maijalassa. Ilmoittaudu osoitteessa Ensiapukoulutus (DAN) Ilmoittautumislomake alaosassa. Maijalassa järjestetttävät kurssit vain Tampereen urheilusukeltajat ry:n jäsenille