Sukellusonnettomuuksien hapenannon jatkokurssi

DAN Sukellusonnettomuuksien hapenannon jatkokurssi (DAN Advanced Oxygen First Aid for Scuba Diving Injuries) on suunniteltu opettamaan happiensiapukurssin käynneille pakkosyöttönapillisen happiannostajan sekä elvytyspalkeen käyttöä auttaessa ei-hengittävää sukeltajaa.

Kurssin sisältö

Kurssin kesto on 3,5 - 5 tuntia (riippuen osallistujamäärästä) sisältäen teoriaosuuden, runsaasti käytännön taitoharjoituksia sekä kirjallisen teoriakokeen. Kurssin aikana käydään läpi mm.:

  • hapenannon peruskurssin taitojen kertaus
  • hapenannossa käytettävien lisävälineiden oikea käyttö

Kurssin ennakkovaatimus

Voimassa oleva hätäensiapukortti (esim. DAN Hätäensiapukortti) ja DAN Sukellusonnettomuuksien happiensiapukortti.

Kurssin hinta

Jatkokurssin hinta on x €. Kurssin hintaan sisältyy oppimateriaali ja kortitus. Oma elvytysmaski oltava mukana kurssille tultaessa.

Kortin voimassaoloaika

Jatkokurssin ensiapukortti on voimassa 24 kk kurssin suorittamisesta.

Taitojen kertaus ja kortin uusinta

DAN suosittelee hapenannon jatkokurssilla opittujen tietojen ja taitojen kertaamista vähintään kahden vuoden välein. Mikäli jatkokurssista saatu kortti on vanhentunut tai on menossa vanhaksi, voi ensiaputiedot ja -taidot päivittää osallistumalla DAN Hapenannon jatkokurssin päivityskurssille tai suorittamalla kurssi uudestaan. Kortin uusimisen hinta on 35 €. Oma elvytys- ja varaajapussimaski on oltava mukana päivityskurssille tultaessa. 

Kenelle kurssi sopii?

Kaikille DAN Sukellusonnettomuuksien happiensiapukurssin suorittaneille sukeltajille.

Seuraava DAN Sukellusonnettomuuksien hapenannon jatkokurssi toteutetaan alkuvuodesta 2021.