Norppatoimintaan ilmoittautuminen

 

Mikäli olet ilmoittanut lapsesi jo seuran jäseneksi, norpan yhteystietoja ei ole pakko täyttää. Norpan nimi ja syntymäaika sekä vanhemman tiedot täytyy täyttää joka tapauksessa.

PÄÄSYKRITEERIT
Uudet norpat valitaan ryhmiin ensisijaisesti ilmoittautumisjärjestyksessä. Vaatimuksena on vähintään 7 vuoden ikä sekä 50 m välttävä uintitaito (harjoituksemme pidetään syvässä altaassa).

RYHMIEN MUODOSTUS
Aloittavien ryhmien koko ja ikäjakauma riippuu jatkavien norppien määrästä ja ikäjakaumasta. Tästä syystä emme ikävä kyllä voi taata kaikenikäisille lapsille aloittamismahdollisuutta joka vuosi.

VALINTOJEN AIKATAULU
Otamme uusia norppia ryhmiin vain syksyisin kauden alkaessa. Jatkavat norppamme aloittavat harjoituksensa syyskuun ensimmäisellä viikolla, jonka jälkeen pystymme tekemään ryhmiin tarvittavat muutokset ja näemme mihin ryhmiin voidaan ottaa uusia ja voidaanko mahdollisesti aloittaa kokonaan uusi ryhmä.

Ilmoitamme kaikille lomakkeen täyttäneille tilanteen aikaisintaan syyskuun ensimmäisillä viikoilla, jonka jälkeen uusi ryhmä tai ryhmät aloittavat treenit syys-lokakuun vaihteessa.

 

HUOM! Ilmoittautuminen syksyn 2022 toimintaan alkaa keväällä 2022.

 


Uuden norpan henkilötiedot

*
*
*

Huoltajan yhteystiedot

*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.