Hallivuorot

(30.8.2021): Vuoroille täytyy ilmoittautua ennakkoon Nimenhuuto-järjestelmän kautta tai muuten vuorolle EI PÄÄSE (korona-ajan voimassa oleva ohje). Voit rekisteröityä järjestelmään tämän linkin kautta, täytä sellaiset tunnistetiedot että sinun voi oikeasti niistä tunnistaa myös joku muu kuin paras sukelluskaverisi.

 

Seuran hallivuoroilla voit harrastaa omaehtoista kuntoilua tai sukellustaitoharjoittelua. Altaassa vapaasukelletaan, harrastetaan räpylä- ja kuntouintia sekä harjoitellaan laitesukellustaitoja. Vuoroihin ajoittuu myös ohjattua Norppatoimintaa, uppopallotreenejä, räpyläuimareiden harjoituksia sekä seuran sukelluskoulutustoimintaa.

Vuoroille pääsee sisään 30 min ennen vuoron alkua ja 30 min alkamisen jälkeen. Altaaseen saa mennä vasta vuoron alettua. Väärinkäytöksissä kaupunkin sulkee kulkuoikeudet. Seuran hallivuoroasioissa kannattaa kääntyä seuran vastuuhenkilöiden puoleen. Uimahallin henkilökunta ei ole näissä velvollinen ohjeistamaan. Hallivuoroasioissa vastaa ensisijassa seuran hallivastaava.

Seuran jäsenet voivat halutessaan tilata itselleen hallirannekkeen, jolla pääsee seuran vuoroilla kulkemaan sisään pukutiloihin. Jos seuran vuorot ovat normaalien hallivuorojen ulkopuolella olevalla ajalla, on seuran oma ranneke ainoa tapa päästä halliin, koska hallin kassa on kiinni. Rannekeasioissa tietoa antaa ensisijassa seuran jäsenasiainhoitaja.

Tämän valikon alakohdasta 'Hallivuorot' löydät vielä lisää tietoa vuorokäytännöistä ja rannekkeesta.