Hallivuorot

Yleisvuoroille täytyy ilmoittautua Nimenhuudossa. Yleisvuorot toteutuvat vain jos vuorolle on valvoja. Vuorolle on valvoja jos tapahtuma löytyy nimenhuudosta. Valvojarinkiin pääsee mukaan ottamalla yhteyttä hallivastaavaan. 

 

Seuran hallivuoroilla voit harrastaa omaehtoista kuntoilua tai sukellustaitoharjoittelua. Altaassa vapaasukelletaan, harrastetaan räpylä- ja kuntouintia sekä harjoitellaan laitesukellustaitoja. Vuoroihin ajoittuu myös ohjattua Norppatoimintaa, uppopallotreenejä, räpyläuimareiden harjoituksia sekä seuran sukelluskoulutustoimintaa.

Vuoroille pääsee sisään 30 min ennen vuoron alkua ja 30 min alkamisen jälkeen. Altaaseen saa mennä vasta vuoron alettua. Väärinkäytöksissä kaupunkin sulkee kulkuoikeudet. Seuran hallivuoroasioissa kannattaa kääntyä seuran vastuuhenkilöiden puoleen. Uimahallin henkilökunta ei ole näissä velvollinen ohjeistamaan. Hallivuoroasioissa vastaa ensisijassa seuran hallivastaava.

Seuran jäsenet voivat halutessaan tilata itselleen hallirannekkeen, jolla pääsee seuran vuoroilla kulkemaan sisään pukutiloihin. Jos seuran vuorot ovat normaalien hallivuorojen ulkopuolella olevalla ajalla, on seuran oma ranneke ainoa tapa päästä halliin, koska hallin kassa on kiinni. Rannekeasioissa tietoa antaa ensisijassa seuran jäsenasiainhoitaja.

Tämän valikon alakohdasta 'Hallivuorot' löydät vielä lisää tietoa vuorokäytännöistä ja rannekkeesta.